loader
Nő a tét!

Nő a tét!

Csoportelső a magyar U17-es strandkézilabda válogatott. A Mauritiuson megrendezett torna második játéknapján Paraguay és Argentína legyőzésével végeztek a csoport élén a mieink. Pinizsi Zoltán csapatának magját többnyire a Szentendrei Női Kézilabda Egyesület játékosai alkotják, hiszen a klub hét kézilabdázója is utazott az afrikai országba. A tét innentől kezdve egyre nagyobb, mivel a világbajnokságon, a legjobb helyen végző három európai válogatott kijut a 2018-as buenos airesi Ifjúsági olimpiára.
 

 További sporthíreink:

Az a bizonyos idegenben szerzett gól

Sokat érhet az idegenben szerzett gól. A Budapest Honvéd tegnap lépett pályára a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében. A kispestiek a Beitar Jerusalem vendégeként kezdték meg szereplésüket a legrangosabb európai kupasorozatban. A mérkőzés 2-1-es végeredménnyel zárult, magyar oldalról Lanzafame góljának köszönhetően még nyitott a továbbjutás kérdése. Ma szintén szurkolhatunk hazai klubcsapatainknak, hiszen a Videoton és a Ferencváros is pályára lép az Európa Liga selejtezőjében.

 
Szerva itt, sérülés ott

Idő előtt búcsúzott Murray és Djokovic. A wimbledoni férfi teniszbajnokság tegnapi játéknapján, a világelső Sam Querreytől szenvedett vereséget, noha sérülése nagyban hátráltatta, ám mégis végigjátszott a mérkőzést. A másik meccsen a szerb teniszező Thomas Berdych ellen elveszítette az első játszmát, majd a második kezdetén feladta a párharcot testi problémákra hivatkozva. Az elődöntőben Roger Federer a cseh játékossal találkozik, míg a másik ágon, Marin Cilic a címvédő skótot kiverő amerikaival mérkőzik meg a döntőbe kerülésért.

A sporthíreket szerkesztte: Kovács Máté

(Kép forrása: keziszovetseg.hu)

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok