loader
Szentendrei győzelem a Lupa-tó homokján

Szentendrei győzelem a Lupa-tó homokján

A Szentendre női strandkézilabda csapata nyerte meg az EBT magyarországi versenyét, valamint a második Budapest Kupát. A Lupa-tónál rendezett kétnapos hétvégi tornán mind nemzetközi verseny mind pedig magyar bajnoki válogató is zajlott. A döntőben a Szentendre Multichem a debreceni Beach Girls csapatát győzte le szétlövés után. Reggeli műsorunkban Gróz János a helyi kézilabda csapat vezetője elmondta, hogy nagyon jó torna volt, remek döntővel és örült, hogy a sok befektetett munka kifizetődött.

Gróz János a Szentendrei győzelemről a Lupa-tó homokján interjú meghallgatása 


További sporthíreink:

Kenu sikerek Szolnokon

Adolf Balázs megnyerte a világbajnoki válogatót C1 1000 méteren.  Hétvégén rendezték meg a II. Felnőtt és ifjúsági, U23 és Parakenu válogatóversenyét Szolnokon. A Szentendrei Kajak-Kenu Sportegyesületében versenyző ifjú u17-u18 kategóriában állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Balázs emellett C1 500 méteren második lett, C2 1000 méteren pedig, Kállai Róberttel az oldalán bronzérmesek lettek.

 Megy vagy marad?

Lehet, hogy Hanga Ádám mégsem szerződik a Barcelonába. Mint ismert a katalán klub vasárnap közölte, hogy hároméves szerződést kínál a legjobb magyar kosarasnak, aki korlátozott szabadügynök Spanyolországban, így csapatának öt napja van dönteni a játékos sorsáról. A Eurohoops úgy tudja, a Baskonia ugyancsak három évre szóló, összesen 7.5 millió eurós szerződést kínál Hangának, így a 28 éves kosaras maradna csapatánál.
 

A sporthíreket szerkesztette: Kovács Máté

(Kép forrás: Szentendrei Multichem facebook oldala)

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok