loader
Szentendrei sikerek az úszó szenior versenyen

Szentendrei sikerek az úszó szenior versenyen

Szentendrei sikerek az úszó szenior versenyen

Boulsevicz Beatrix volt a legeredményesebb a 47.országos szenior úszóbajnokságon. A V8 Dunakanyar SE úszója 11 aranyérmet és 2 ezüstöt szerzett a június 23 és 25 között megrendezett gyulai versenyen. A szintén szentendrei Balogh Anna 200, és 100 méter hátúszásban állhatott fel a dobogó legfelső fokára, valamint új egyéni csúccsal a 4. helyen végzett 50m háton. A két úszónő kemény edzéssel készül a nyári, hazai rendezésű Masters világbajnokságra.


További sporthíreink: 
 

A Fradi és a Vasas is kiharcolhatja a továbbjutást

Pályára lép az Európa-liga selejtezőjében a Ferencváros és a Vasas. Ma rendezik a sorozat első körös visszavágóit, a zöld fehérek 2-0-s előny birtokában látogatnak a Jeglava csapatához. A piros kékek, az első drámai 4-3-s mérkőzés után itthon harcolhatják ki a továbbjutást a Beitar Jerusalem ellen. A Videoton már kedden a továbblépett a második körbe a máltai Balzannal szemben.

 

Szalai további 2 évig a Bundesligában

Szalai Ádám szerződést hosszabbított a Hoffenheimmel. A Bundesliga legeredményesebb magyarja 2019-ig kötelezte el magát a német csapatnál. A következő szezontól a magyar válogatott csatár együtt küzdhet csapatával, hogy kivívják a Bajnokok Ligája főtábláján való indulás jogát. Szalai eddig 55 alkalommal lépett pályára csapatában, és ezeken a meccseken 13 gólt szerzett.

A sporthíreket szerkesztette: Kovács Máté

Kép forrása: (szentendre.hu)

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok