loader
Új helyszínnel gazdagodott a Dumtsa Forgatag

Új helyszínnel gazdagodott a Dumtsa Forgatag

A bor és a képzőművészet jegyében nyílt meg június 19-én a Dumtsa Jenő utca 9. polgári ház udvarán a Secco Art kiállítás és borkóstoló. A programot a szentendrei Múzeumok és Galériák Éjszakája hívta életre. Az udvar három napon keresztül várta az érdeklődők seregét, akik Rácz Zita selyemfestményeit is megtekinthették, több kortárs helyi művész munkáival együtt.

Az alkotások szemügyre vétele közben minőségi borokat kínáltak a látogatóknak, így többek között a szentendrei ürmös bort is megízlelhették egy szakszerű borkóstolás keretében. A festőművészet és a borkultúra barátságát jó hangulatú koncertek támogatták, szombaton 18 órától a visegrádi Szimbola együttes adott koncertet, akik a közelmúltban többek között a Csík zenekar előzenekaraként is felléptek.

Az elkövetkezendő hétvégeken játszóudvarként üzemel az udvar, valamint az élő sportközvetítéseket is itt tartják majd. De rendhagyó tárlatvezetések, exkluzív divatbemutatók és gasztro-mozi is szerepel a tervek között. Most hétvégén a „Mozdulj, Korzó!” nevet kapta a rendezvény, mivel ezúttal az egészségé és a mozgásé lesz a főszerep.  

Fotó: Dumtsa Forgatag facebook oldala 

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok