loader
Vereséggel kezdett Szentendre

Vereséggel kezdett Szentendre

Szombaton megkezdte az szereplését a Szentendrei Női Kézilabda Egyelet csapata az idei kézilabda NB I/B bajnokság keleti csoportjában. Gróz János lányai az első fordulóban idegenben a PC TRADE Szeged ellen 26-18-as arányban vereséget szenvedettek. A következő hétvégén a Pénzügyőr SE csapata látogat Szentendrére. 

A Szentendre VSE labdarúgó csapata vasárnap a Szigetszentmiklóst fogadt a Pest megyei bajnokság I. osztályának 5. fordulójában. Az első félidőben a vendégek szerezték meg a vezetést, majd Zsinka Zsolt az 56. percben egyenlített és állította be az 1-1-es végeredményt. A szentendreiek így 5 ponttal továbbra is a 10. helyen állnak a tabellán. Dombai Zsolt csapata jövő héten Taksonyba látogat. 

A CYEB Budakalász csapata vasárnap lejátszotta első mérkőzését az idei NB I-es bajnokságban Balatonfüreden. Horváth Attila csapata szoros küzdelemben végül 30-26 arányban vereséget szenvedett a tavaly 6. helyen végzett balatonpartiaktól.A Budakalász szombaton a Cegléd ellen hazai pályán folytatja a bajnoki szereplését.  


További sporthíreink:

  • A magyar férfi kosárlabda-válogatott 86-78-ra kikapott Szerbiától vasárnap az Európa-bajnokság isztambuli nyolcaddöntőjében.A nemzeti együttes tíz nap alatt hat mérkőzést vívott a kontinenstornán, ezekből kettőt megnyert, négyet pedig elvesztett. A fennállásának 15. Európa-bajnokságán szerepelt magyar válogatott a csoportkörben verte meg a cseheket, majd a románok ellen is nyert Kolozsváron. A csapat legjobb dobója Vojvoda Dávid lett összesen 96 ponttal. 
  • Magyarország 23 éremmel, közte 12 arannyal végzett az éremtábla élén a maratoni kajak-kenu világbajnokságon a dél-afrikai Pietermaritzburgban, miután az utolsó versenynapon párosban két-két arany-, illetve ezüstérmet nyert. Az ifi és U23-as mezőnyben nyolc döntőből hét arany-, öt ezüst- és egy bronzérem született, amelyből egy aranyat Adolf Balázs a Szentendrei Kajak-Kenu SE versenyzője kenu egyesben szerzett. A vb-n induló 32 magyar egységből 23 felállhatott a dobogó valamelyik fokára. 
  • Rafael Nadal nyerte az amerikai nyílt teniszbajnokság férfi döntőjét, miután három játszmában legyőzte a dél-afrikai Kevin Andersont. A spanyol ezzel a győzelemmel karrierje 16. Grand Slam trófeáját nyerte.A nőknél az amerikai Sloane Stephens első Grand Slam-győzelmét ünnepelhette New Yorkban, míg Martina Hingis vegyespárosban és női párosban is bajnok lett, megszerezve a 24. és 25. Grand Slam-elsőségét.
  • A Barcelona sima, ötgólos győzelmet aratott városi riválisa, az Espanyol felett a spanyol labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában. A mérkőzésen Lionel Messi mesterhármast ért el. A Barcelona százszázalékos teljesítménnyel, 9-0-s gólkülönbséggel vezeti a tabellát.Az angol bajnokságban eddig százszázalékos Manchester United 2-2-es döntetlent játszott a Stoke City otthonában, míg a Manchester City 5-0-ra verte hazai pályán a Liverpoolt. A két manchesteri csapat 10 ponttal vezeti a Premier Ligát négy fordulót követően. 
  • Marc Márquez győzött MotoGP-ben a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi San Marinó-i Nagydíján.A világbajnoki címvédő spanyol motoros sikerével pontszámban utolérte az ezúttal harmadik olasz Andrea Doviziosót az összetett élén. A vb-n negyedik helyen álló Valentino Rossi combcsont- és szárkapocscsonttörés miatt kihagyta a futamot.
  • Chris Froome először nyerte meg a Vuelta a Espana spanyol országúti kerékpáros körversenyt. Ezzel a brit egy különleges duplázást mutatott be, mivel mindössze harmadik kerékpárpsként ugyanabban az évben megnyerte a francia és a spanyol körversenyt. Ez utoljára Bernard Hinault-nak sikerült még 1978-ban.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok